Ajankohtaista

Kuulumisia konesaumakaton alta – Pläkkipelti vakuutti ammattimaisuudellaan

Seppo Verronen oli pitkään taloyhtiönsä puheenjohtajana Turun Kustavintiellä. Hän oli vetovastuussa monissa taloyhtiön remonttiprojekteissa, joista hänen osaltaan viimeiseksi jäi vanhan katon uusiminen 2015-2017. Pläkkipelti laitettiin asialle.

– Vuosittain sitä huollettiin, korjattiin ja putsattiin, mutta vanhan katon ikä oli vain täynnä. Sanoin jo silloin kun kattoremontista päätettiin, että otan vielä tämän hoitaakseni ja sitten lepään, Seppo naurahtaa.

Työntekijäesittelyssä Olli: "Paras työpaikka minulle"

Pläkkipellin työntekijä Olli Suomalainen on lähtöisin Savonlinnasta, eikä Turku ole vielä nitistänyt iloista Itä-Suomen murretta puheenparresta. Ovi rakennusalalle aukesi Ollin kohdalla perinteisellä tavalla: hän meni päivän sopimuksella apuriksi raksalle. Pesti venähti ensin kolmeen viikkoon ja siitä vuosiin.

Sekalaisten rakennustöiden joukosta omaksi erikoisosaamiseksi valikoitui pelti. Nyt Olli on tehnyt peltisepän töitä jo yhteensä yksitoista vuotta. Käsityöammatin viehätys on hänen mukaansa siinä, että oma kädenjälki jää näkyviin.

Haetaan

Etsimme rakennuspeltiseppiä!

Etsimme joukkoomme Turun alueelle peltiseppiä perinteisten konesaumakattojen tekoon.
Työn ohessa sinulla on mahdollisuus suorittaa sisaryhtiömme kautta
- Rakennuspeltisepän ammattitutkinto
- Rakennuspeltisepän erikoisammattitutkinto

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä markus.mustikkamaa@plakkipelti.fi tai matias.mustikkamaa@plakkipelti.fi

Rekry

Haemme keväällä Turun alueella alkaville työmaillemme peltiseppää konesaumakaton asennuksiin. Saat meiltä lisäkoulutuksen tehtävään. Lisäksi sinulla on mahdollisuus suorittaa rakennuspeltisepän perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinto.